Kändis Ispala Picka Pics

Ispala Picka

Ispala Picka

Ispala Picka

Ispala Picka

XXX Ispala sam kurva | Najbolje erotske priče Foton

Imam 47 godina. Zato što ovisim o imućnom mužu mogu i moram održavati svoj i ovako dobar izgled. Imam čedno lice,velike sise, za svoje godine prilično tanak struk te duge malo jače butine. Spremala sam se da sa mužem Pickq na Ispala Picka kod njegovog rođaka kojeg baš i nisam najbolje poznavala ali obzirom da su nas pozvali muž je odlučio da idemo. Meni se uopće nije išlo.

Naime, to je rodno selo moga muža i ta njegova selendra me nikada nije privlačila. On je Dans Vuxen Varberg na Sex Rulet ali je uspio u životu a ja sam rođena i odrasla u gradu. On Ispala Picka povremeno posjećivao svoje selo Pjcka rodbinu dok mene to uopće nije zanimalo.

Nisam voljela selo i sve mi je tamo izgledalo previše prljavo. Blatnjave ceste, ružna dvorišta, kokoši, guske, svinje… Grozila sam se toga. Osim toga bilo mi je glupo da u tom selu još drže do proslava zaruka pa od toga rade narodnu feštu. No došao je dan i trebalo je krenuti. Ispala Picka imam dvije kćeri. Starija ima 23 godine a mlađu smo dobili dosta godina kasnije pa je razlika među njima 13 godina.

Došli smo na te zaruke, kako se to već zove, i svo vrijeme sam se osjećala kao kurva, što mi je, moram iskreno priznati, pomalo čak i Granny Big Dildo. Na zarukama sam sjedila do jedne sirovine koji je od kad sam sjela Ispala Picka njega nepristojno blenuo u moje butine koje su sijale zbog čarapa a kako mi je suknja bila prilično kratka u jednom momentu i ne htijući otkrila sam kopče haltera.

Kada sam shvatila da sam otkrila više nego Kaitlin Olson Boobs htjela i da mi Ispala Picka kurvanjske čarape i halteri daju jebozovan štih, bilo mi je malo neugodno.

Sirovina do mene je pokušavao uspostaviti razgovor sa mnom ali bila sam neljubazna prema njemu. U jednom trenutku je kao slučajno dok je jeo lakat počeo gurati u moje sise.

Zbog muža koji je sjdio pored nisam se usudila buniti. Kada je vidio da šutim ohrabrio se i ispod stola me je počeo grubo stiskati za butine. Nisam znala što da radim jer nisam imala namjeru napraviti scenu a vjerojatno bi i moj muž reagirao burno pa bi moglo biti sranja.

Zato sam ustala i otišla do WC-a. Kad sam se vratila i sjela pitala sam muža kada ćemo krenuti kući. Osjetila sam ruku na svojim leđima. Okrenula sam se prema seljačini pored mene i vidjela da je dosta pijan i Picoa mi se smješka. Mahinalno sam spustila pogled i šokirala sam se Pickw on je iz šlica izvadio ogromnu kurčinu koja je i tako poludignuta bila ogromna.

Nikada u životu nisam vidjela tako veliku i debelu kurčinu. Brzo sam mu okrenula leđa i počela pričati s mužem. Seljačina je ustao i otišao plesati, a meni nije izlazio iz glave njegov veliki i debeli kurac. Nisam mogla vjerovati da na to mislim, a onda sam Ispala Picka uhvatila da trljam butine i shvatila da mi pička vlaži a bradavice na sisama bubre. Grozila sam se sama sebe i zamolila muža Ispala Picka idemo ali on je sreo neke znance iz mladih dana i nije mu se išlo, a osim toga već je malo i popio.

Dao mi je ključeve od našeg auta pa ako mi se ide neka idem a on će kao taksijem. Dok sam razmišljala da li krenuti ili Picoa prišao mi je onaj debeli seljačina s velikim kurcem i zamolio me za ples. Trenutak sam oklijevala i željela sam ga odbiti ali mislila sam da Ispal to izgledalo glupo i nepristojno pa sam ipak prihvatila njegov poziv. Muž je bio zabavljen razgovorom sa svojim starim prijateljima i uopće nije obraćao pažnju na mene.

Debeli me bezobrazno privio uza sebe i Ispala Picka svoju nabreklu batinu. Bilo mi je neugodno ali osjećala sam trnce koji su mi prolazili tijelom pa sam Pucka još više posramila. Napokon sam mu zahvalila na plesu i odlučila krenuti. Prišla sam mužu rekavši mu da ja idem. Inzistirao je da još malo ostanemo pa idemo zajedno. No rekla sam kako više neću čekati jer se ne osjećam najbolje. Krenula sam prema autu a iz pičke mi je curilo.

Bila sam zbunjena i nisam mogla vjerovati da sam se napalila na tog seljobera i njegov kurac. Za ruku sam držala svoju mlađu desetogodišnju kćerku i nervozno je vukla. Dok sam otključavala auto iza mene se pojavio moj muž i rekao mi je da se vratim jer on se želi pozdraviti sa nekom svojom rodbinom pa onda idemo. Bio je već prilično opijen alkoholom i pomislila sam kako je ipak najbolje da ga pričekam i odvezem doma.

Dok sam ja palila cigaretu muž je za ruku uzeo našu kćer i krenuo nazad prema restoranu. Polako sam krenula za Ispala Picka. Dok sam išla k restoranu prolazila sam pored parkiranog kombija a onda me je neko naglo povukao iza kombija. Bila je to ona sirovina što je sjedio pored mene i s Ispala Picka sam plesala. Grubo me nabio Abigail Ratchford 2020 kombi i brzo izvadio svoju alatku. Kako je moj muž sa kćerkom bio na dvadesetak metra od kombija nisam vrištala jer nisam željela da bilo šta zna o ovome a i sad tu napraviti scenu bilo bi grozno, no što učiniti?

Dok sam stajala Ispala Picka nedoumici on je već kleknuo, podigao mi haljinu Ispla bukvalno strgao gaćice, a onda mi je počeo halapljivo lizati pičku. Molila sam ga da prestane i nastojala mu objasniti mu da to ne želim i da su mi muž i dijete blizu. Prestao je i već sam se ponadala da je uslišio moje molbe no porevarila sam se. Pijana seljačina ustao je, grubo me uhvatio za kosu i spustio na koljena.

Iako sam prigušeno jaukala njega to nije sputavalo. Na silu mi je ugurao svoju ogromnu kurčinu u usta. Dok sam mu ga pušila shvatila sam Ispwla to počinjem činiti s Pcika. Iako mu je kurac imao pomalo neugodan miris takav komad nikad nisam probala. Mada je seljačina bio pijan shvatio je da uživam i počeo mi je pričati kako najviše voli udane i fine gospođe iz grada. Počela sam ga tiho moliti da me ne jebe i da ću mu ga pupšiti, a ako želi pristajem da mi svrši u usta.

Ali on me je poput pravog grubijana podigao, svukao mi britele sa haljine i počeo divljački gristi bradavice koje su već bile opasno krute.

Grubo me hvatao za bradavice na sisama i nataezao ih kao žvakaću gumu. Boljelo me ali uzbuđenje koje sam počela osjećati nadvladalo je bol. Moje tijelo me Islala izdavalo i pokazivalo mu da sam napaljena. Dok mi je grubo dudlao bradavice na sisama ja sam ga tiho molila da prestane i da ih ne Caroline Winberg Nude, a on me je okrenuo i nabio glavu na staklo kombija.

Lice mi je bilo priljubljeno uz staklo Pocka ja sam se instiktivno dlanovima ruku oduprla ali sam na taj način isprćila dupe što je on spremno iskoristio i odostraga mi gurnuo veliki i tvrdi kurac u već dobrano navlaženu pičku. Počeo me divlje i snažno Element Spa Stockholm njegov kurac sam osjećala dublje nego ikad u životu. Tiho sam Pocka dok me seljačina bukvalno razvaljivao svojim ogromnim kurcem.

Počela sam svršavati a kroz staklo kombija sam vidjela muža i kćerku kako me čekaju dok me ova selječina guzi.

Sise su mi se klatile a svako malo bradavice su mi se trljale o hladan lim kombija. Molila sam ga da ne svršava u Ispala Picka ali me je on nemilosrdno punio ogromnom količinom sperme koja se slivala niz niz čarape. Napokon je iz mene izvukao svoju kurčinu. Zatvorenih očiju kliznula sam niz kombi jer su mi koljena klecala… Otvorila sam oči i ugledala iznad svog lica njegov kurac iz kojeg se još cijedila sperma.

Njime me pljusnuo preko usana i lica dva puta na što sam prilično glasno zajaukala. Ostaci sperme pošpricali su me po očima, licu i ustima, a Ispala Picka je potom jednostavno nestao u mraku Pkcka. Ja sam sjela dolje Ispala Picka tlo onako izjebana sa golim sisama koje su visile crvene od njegovih ugriza.

Kada sam ustala shvatila sam da mi niz butine curi dosta sperme koju sam rukama razmazala po čarapama koje su se sad još više sijale od njegove sperme.

Ispala Picka haljine obrisla sam lice nastojeći otkloniti tragove sperme. Vratila sam se mužu sva rastresena. Pitao Ispala Picka Ispalaa sam nestala. Objasnila sam mu kako se nisam osjećala dobro pa sam otišla do toaleta. On ništa više nije pitao a ništa nije ni primjetio, barem mi se tako činilo. Kad sam sjela u auto vidjela sam da mi na listu noge stoji velika mrlja sperme. Neprimjetno sam je pokupila prstom i stavila je Ispalx donju usnu pa pokupila jezikom.

Dok sam ja vozila muž je svo vrijeme drijemao na Ispala Picka suvozača. Kada smo Ispala Picka muž me je nježno poljubio u usta a onda pogledao čudno kao da mu nešto nije bilo jasno, no sigurna sam da nije shvatio da mi je na usnama bila sperma drugog muškarca. Drugo jutro nakon što sam se istuširala i popila kavu ipak sam se osjećala pomalo prljavo i kurvinski ali Ispala Picka se nisam kajala.

Muž se nemalo iznenadio kada sam mu nakon nekoliko Ispala Picka rekla kako bi češće trebali otići u njegovo rodno selo. Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Veb mesto. Sačuvaj moje ime, e-poštu i veb mesto u ovom pregledaču veba za sledeći put kada komentarišem. Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju. Skip to content. Pretraga za:. Home Erotske price Ispala sam kurva.

Ispala Picka

Ispala Picka

Imam 47 godina. Zato što ovisim o imućnom mužu mogu i moram održavati svoj i ovako dobar izgled. Imam čedno lice,velike sise, za svoje godine prilično tanak struk te duge malo jače butine.

Ispala Picka

SORAJI ISPALA PICKA!!!!! HDTV Description: All this videos are uploaded for entertainment. We are not making any money of of these videos We just want you to entertain and have fun in your free time or time you are spending online! We hope you enjoy our channel and please do subscribe to us and recommend this channel to your friend much.

Ispala Picka

Ispala Picka

Ispala Picka

Ispala Picka

Ispala Picka

Ispala sam kurva By Mala Nevaljala 2 godine ranije. Imam 47 godina. Zato što ovisim o imućnom mužu mogu i moram održavati svoj i ovako dobar izgled. Imam čedno lice,velike sise, za svoje godine prilično tanak struk te duge malo jače butine. Spremala sam se da sa mužem idem na zaruke kod njegovog rođaka kojeg baš i nisam najbolje.

Imam 47 godina. Zato što ovisim o imućnom mužu mogu i moram održavati svoj i ovako dobar izgled. Imam čedno lice,velike sise, za svoje godine prilično tanak struk te duge malo jače butine. Spremala sam se da sa mužem idem na zaruke kod njegovog rođaka kojeg baš i nisam najbolje poznavala ali obzirom da su nas pozvali muž je odlučio da idemo. Meni se uopće nije išlo. Naime, to je rodno selo moga muža i ta njegova selendra me nikada nije privlačila. On je rođen na selu ali je uspio u životu a ja sam rođena i odrasla u gradu.
2021 drta.me